Wie recreatief zeilt zal ongetwijfeld weleens muziek afspelen aan boord. Een draadloze speaker is dan ook vaak onderdeel van de paklijst. Wij zochten de fijnste Spotify afspeellijsten voor zeilers voor elke gelegenheid bij elkaar.

Zon, zeilen, zomer

Met de wind in de zeilen en de zon op je bol zijn dit de fijnste zomerhits om mee over het water te varen. Met koude drankjes, het anker overboord, je voeten in het water en misschien wel een BBQ op het achterdek haal je gemakkelijk de zomer in huis.

De power workout

Voor de meer actieve en sportieve zeiler die op zoek is naar een begeleidend muziekje tijdens het racen is de Power Workout de meest geschikte afspeellijst. Opzwepende beats die scherpe acties en hoge snelheden nèt een tikje spectaculairder maken.

Hits voor in de haven

Tijdens het opruimen en schoonmaken van je zeilboot na een lange dag op het water kun je wel de nodige hits gebruiken. De Top 50 van meest afgespeelde muziek op Spotify in Nederland sleept je met gemak door deze klusjes in de haven heen.

Houd bij het afspelen van muziek op het water wel altijd rekening met de natuur en andere watergebruikers en matig zo nodig het volume. Zorg er ook voor dat je eventuele signalen nog kunt horen.

Laat een Reactie achter