Nu het zomerseizoen voor de deur staat en de zon zich steeds vaker laat zien is het tijd om je outfit voor het komende zeilseizoen samen te stellen. Een goede zonnebril is essentieel op het water, felle zon reflecteert in het water waardoor je al snel verblind raakt en je je niet meer goed kunt oriënteren op het water. Maar toch wil je niet het risico lopen dat je dure merkzonnebril een duik in het water neemt. 

De oplossing? Een drijvende zonnebril! De speciaal voor watersporten ontworpen zonnebril is gemaakt van een speciaal materiaal dat blijft drijven als hij in het water terecht komt. De zonnebrillen zijn UV-werend en zijn gemaakt om zoveel mogelijk gereflecteerd licht tegen te houden. Bovendien zijn de modellen sportief en zitten ze gemakkelijk zodat je er nooit last van hebt tijdens het zeilen.

De voordelige sportwinkel Decathlon verkoopt meerdere modellen voor een zacht prijsje. Je hebt al een drijvende zonnebril voor €9,99. Zo ben je optimaal voorbereid op het zonnige zeilseizoen.

Laat een Reactie achter

  1. Dit zijn de beste vaderdagcadeau's voor zeilende vaders - ZeilenFryslan

    […] eerder besproken we het ultieme accessoire voor zeilers, de drijvende zonnebril. Deze zonnebril zinkt zodra hij van je hoofd valt niet naar de bodem maar blijft aan het […]