Laatst zette we al de fijnste Spotify lijstjes voor op het water voor je op een rijtje. Maar waar speel je al die muziekhits op af? Een goede speaker voor in de boot moet je draadloos kunnen verbinden, een grote batterij hebben zodat hij lang mee kan en moet bovendien waterdicht zijn.

Deze bluetooth speakers voldoen aan deze criteria en zijn dus perfect voor een muziekje terwijl je over de Friese wateren vaart.

JBL Flip 3 Black Edition
Met €89,- is deze JBL Flip 3 niet niet de goedkoopste in het lijstje. Met de ingebouwde accu kun je 10 uur muziek draaien, genoeg voor een volle dag op het water. Via Bluetooth koppel je 3 of meer smartphones tegelijk aan de speaker, maar verbinden met een kabeltje is ook mogelijk. Je kunt zelfs meerdere speakers aan elkaar verbinden om een nog beter geluid te produceren.

Lees meer over de JBL Flip 3 

UE BOOM 2 Zwart
De UE BOOM serie is de gekroonde koning onder de Bluetooth speakers. Het geluid van deze speakers is van een hoge kwaliteit, wat zich echter wel vertaalt in het prijskaartje van €129,-. De speaker verspreidt het geluid over 360 graden. Hierdoor luistert iedereen naar dezelfde hoge geluidskwaliteit. Je luistert tot 15 uur muziek zonder de speaker op te laden.

Lees meer over de UE BOOM 2

Philips BT6000 Zwart
Van eigen bodem komt de Philips BT6000, een waterdichte bluetooth speaker met een krachtig geluid. Deze speaker beschikt over NFC, waardoor je de speaker aan kunt tikken met een NFC apparaat om een directe verbinding te starten. Met een prijskaartje van €79,- kan deze speaker echter wel maar 8 uur lang muziek afspelen.

Lees hier meer over de Philips BT6000

Laat een Reactie achter