Aanstaande zondag 18 juni is het vaderdag. Omdat het elk jaar weer een flink is gedoe om een geschikt cadeau te vinden hebben wij vier suggesties voor zeilende vaders. Met de volgende cadeau’s zorg je ervoor dat je vader deze zomer goed voorbereid het water op gaat.

Een geborduurde pet

Aan boord is niets chiquer dan een pet met de naam van je zeilboot er op geborduurd. Met deze pet ben je geheel in de stijl van je boot en bovendien ook nog eens beschermd tegen de felle zon. Naast de naam van de boot kun je er ook andere teksten op zetten. Online kun je al een pet met een eigen geborduurde tekst vanaf €17,50 bestellen.

Drijvende sleutelhanger

Een van de dingen waarvan je zeker niet wil dat ze in het water belanden is je sleutelbos. Om ten aller tijden te voorkomen dat je sleutels op de bodem van de haven, rivier of meer belanden kun je als fervent zeiler het best een drijvende sleutelhanger aan je sleutelbos hangen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je je sleutels in een noodgeval zo weer uit het water vist. Een aanrader als vaderdagcadeau!

Opblaasbaar lampje

Dit lampje van Luci Original is een fantastisch gadget voor aan boord. Het lampje brandt op zonne-energie en weegt slechts 120 gram. Door de lamp 7 uur in de zon te zetten kan de lamp 12 uur lang branden. Bovendien is de lamp opblaasbaar waardoor je hem heel compact kunt opbergen. Ook blijft de lamp daardoor drijven. Online verkrijgbaar vanaf €15.

Drijvende zonnebril

Al eerder besproken we het ultieme accessoire voor zeilers, de drijvende zonnebril. Deze zonnebril zinkt zodra hij van je hoofd valt niet naar de bodem maar blijft aan het wateroppervlakte drijven. De drijvende zonnebril is in verschillende modellen verkrijgbaar en al verkrijgbaar vanaf €9,99.

Laat een Reactie achter