Overnachten op een open zeilboot kan heel comfortabel zijn. Maar wie een trektocht van meerdere dagen maakt kan toch gaan verlangen naar een normaal toilet, een warme douche en een fijn tentje aan wal. Een camping kan een ideale uitvalsbasis zijn om het Friese merengebied te verkennen. Hier vind je de drie mooiste kleinschalige en groene campings aan het water in Friesland.

Camping Lan en Mar

Camping Lan en Mar is een kleine familie-watersportcamping in Heeg. De camping is gelegen aan het Heegermeer en is voorzien van een kleine jachthaven. De camping aan het water is opgedeeld in een beschut klein veld en een open en ruim veld. Aan de waterkant zijn er veel mogelijkheden voor het zwemmen, vissen, zonnen en varen. Er is een net en schoon toiletgebouw aanwezig. Op slechts 10 kilometer afstand vind je de hoofdstad van de watersport Sneek.

Camping Lan en Mar
De Burd 14 8621 JX Heeg

De Pressefinne

De Pressefinne is een kleine camping gelegen direct aan De Fluessen. Deze authentieke Friese kampeerboerderij biedt plaats aan ongeveer 25 staanplaatsen. Er is geen jachthaven aanwezig, maar aanmeren aan een aanlegsteiger in de buurt is wel mogelijk. De camping beschikt over ruime speelgelegenheden voor de kinderen een zwemgelegenheid en veel groen. Vanaf de camping liggen Sneek, Lemmer en Stavoren op ongeveer 15 kilometer afstand.

Camping De Pressefinne
Lange Hoek 6 8581 KH Elahuizen

Camping het Klokhuis

Aan de Idzegaaster Poel in Idzega ligt Camping het Klokhuis. De camping is gelegen bij een melkveebedrijf met zo’n 70 koeien. Verder zijn er in en om de boerderij behalve koeien en kalfjes, ook schapen, ganzen, zwarte zwanen en eenden te vinden. De camping beschikt over een eigen haven waar ook polyvalken te huur zijn. De kleinschalige camping is een heerlijke plek om het boerenleven en de watersport in het echte Friesland te ontdekken.

Camping het Klokhuis
Klokhusdyk 7, 8612 JJ Idzega

Laat een Reactie achter

  1. ASorbIroxere

    Poids est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps.
    https://www.cialispascherfr24.com/prix-cialis-vs-viagra/